Adrian Mutu a semnat CONTRACTUL: lovitură la 39 DE ANI. „De astăzi întregesc dream team-ul”

Adrian Mutu (39 de ani), manager sportiv la Federaţia Română de Fotbal, a semnat un contract care îl aduce din nou în lumina reflectoarelor.

05 mart. 2018, 16:54
Adrian Mutu a semnat CONTRACTUL: lovitură la 39 DE ANI. „De astăzi întregesc dream team-ul”

Adrian Mutu va deveni analist sportiv la Telekom Sport, televiziune care mai beneficiază la pupitrul experţilor de nume precum Basarab Panduru, Bogdan Stelea, Ioan Andone sau Florin Răducioiu.

„De astăzi întregesc dream team-ul și voi face parte din echipa de experţi Telekom Sport. Voi intra repede în lumina reflectoarelor. Voi fi în studioul Telekom Sport înainte şi după meciul Tottenham – Juventus, programat miercuri, de la ora 21:45, în direct pe Telekom Sport 1. Alături de mine vor mai fi şi Viorel Moldovan, dar şi Florin Răduciou, în direct de la Londra! Voi continua şi în Liga Europa. Voi prefaţa meciul AC Milan – Arsenal, programat de la ora 20:00 pe Telekom Sport 1”, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu, PĂCĂLIT. Cum şi-a luat o ŢEAPĂ de 120.000 DE EURO

Pe vremea în care evolua în campionatul Italiei, Adrian Mutu devenise unul dintre preferaţii televiziunilor care aveau incluse în program emisiuni la finele etapelor. Invitat în studio sau în direct prin telefon, „Briliantul” excela prin carismă şi promptidunea reacţiilor, dar şi prin fluenţa cu care vorbea în italiană.