Adrian Mutu, aroganţă maximă la adresa lui Piţurcă înainte de ROMÂNIA-GRECIA

ROMANIA-GRECIA se joacă, marţi, pe ARena Naţională, de la ora 21:00. Înainte de acest meci, Adrian Mutu a postat o fotografie în care îl ironizează pe Victor Piţurcă. 

17 nov. 2013, 15:37
Adrian Mutu, aroganţă maximă la adresa lui Piţurcă înainte de ROMÂNIA-GRECIA

ROMÂNIA-GRECIA. Adrian Mutu a postat, sâmbătă, un mesaj de încurajare, în care a scris că ROMANIA poate câştiga la Bucureşti meciul cu Grecia pentru a se califica la CM 2014. În urmă cu câteva ore, internaţionalul român a revenit însă cu o postare care îl va enerva cu siguranţă pe Piţurcă. Fotografia i-a cucerit însă pe fani, care au postat sute de comentarii, imaginea adunând şi peste 2000 de share-uri. Fotografia îl reprezintă pe Victor Piţurcă prelucrat în Photoshop cu faţa lui Mr. Bean şi mesajul ironic „Ne calificăm sigur!”.

Atacantul Adrian Mutu scrisese, sâmbătă, pe Twitter, că pentru naţionala României va fi dificil, dar nu imposibil să treacă de Grecia în barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014. „O să fie greu dar nu imposibil!!HAI ROMÂNIA!!”, este mesajul lui Mutu.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecţionata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu ’19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ’14, ’66 şi Salpingidis ’20. Meciul retur, ROMÂNIA-GRECIA, va avea loc, marţi, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.