Adrian Mutu, atac dur la selecţioner: „Arătăm mai rău ca la Europene”

Adrian Mutu, golgeterul all-time României, la egalitate cu Hagi, a postat pe contul de facebook un mesaj după meciul "tricolorilor" cu Polonia 0-3.

12 nov. 2016, 11:56
Adrian Mutu, atac dur la selecţioner: „Arătăm mai rău ca la Europene”

Fostul atacant a criticat jocul echipei, spunând că echipa nu are forță, că nu joacă ofensiv și că jucătorii nu leagă pase în terenul advers.

În plus, „Briliantul” a criticat și tactica României și a spus că nu se înțelege nimic din jocul echipei lui Daum. „Sunt foarte dezamagit de jocul nostru de ieri, la fel ca toti suporterii nationalei probabil.Am ramas cu un gust amar si cu impresia ca aratam mai rau decat am aratat la europenele din vara. Inca nu aratam ca o echipa, nu avem forta ofensiva si parca nici curaj sa atacam. Nu reusim sa legam 3-4 pase in terenul advers si nu reusim sa castigam duelurile unu-la-unu.

Pe faza de aparare suntem lipsiti de concentrare. Primele 2 goluri au fost primite dupa niste erori mari comise pe fondul unui joc labartat. Avem o echipa prea lunga, de aia cred ca nu am apucat sa strangem la primul gol.

E deja al patrulea meci in aceste preliminarii si nu aratam ca am avea vreo idee tactica bine definita.

Cred ca ar trebui deja sa se cristalizeze cat de cat relatiile si traseele de joc si, mai ales, sa fie clara filozofia noastra. Ori suntem o echipa de posesie, curajoasa, si atacam pe oricine, ori suntem o echipa betonata defensiv, care iese cu pase rapide pe contraatac.

Deocamdata nu se intelege mai nimic, dar sper ca la meciul cu Rusia sa vedem o echipa mai legata si mai lucrata pentru ca imi doresc foarte mult sa imi recapat increderea ca inca ne putem califica la acest turneu final. HAI ROMANIA!, a scris Adrian Mutu pe facebook.