ADRIAN MUTU, atac DUR la Victor Piţurcă. Acuzaţii GRAVE la adresa selecţionerului

ADRIAN MUTU i-a răspuns lui Victor Piţurcă, după ce acesta declarase că nu-l va mai chema la echipa reprezentativă, afirmând că atât timp cât va fi jucător în activitate nu se va retrage de la echipa reprezentativă. "Piţurcă nu ar trebui să închidă uşa naţionalei niciunui jucător" a rostit, între altele, ADRIAN MUTU.

15 apr. 2014, 17:47
ADRIAN MUTU, atac DUR la Victor Piţurcă. Acuzaţii GRAVE la adresa selecţionerului

M-am plictisit să tot discut despre aşa-zis conflict dintre mine şi domnul Piţurcă, iar ce spune acum nu mi se pare corect. Nu trebuie să închizi porţile naţionalei niciunui jucător. Atât timp cât sunt în activitate, nu mă retrag din echipa naţională. La echipa naţională nu ar trebui să decidă categoric faţă de mine. Cred că atât timp cât am jucat sub comanda lui, a fost bine” , a spus ADRIAN MUTU, la Sport.ro.

Citeşte şi Lovitura DE GRAŢIE pentru ADRIAN MUTU. „Gata, S-A TERMINAT!”

ADRIAN MUTU a afirmat că i-a transmis lui Victor Piţurcă faptul că este nemulţumit de metodele sale de antrenament. „Ce am spus eu, susţin şi acum. I-am spus-o chiar şi lui Piţurcă în faţă (n.r. – că are metode învechite de antrenament). Asta e părerea mea. Mă aşteptam la o asemenea reacţie. În spatele acestei discuţii sunt şi alte lucruri între mine şi domnul Piţurcă şi nu vreau să le discut aici. Au fost mai multe lucruri şi a încercat să facă mai multe lucruri cu mine, ca să îmi arate cine e şi mă refer la chematul cu două zile înainte în cantonament.

Făcea tot felul de lucruri ca să mă irite pe mine, pentru a declara ceva ca să nu mă mai cheme. Tot a încercat să găsească motiv şi acum l-a găsit. Îmi asum responsabilităţile pentru ce am spus. Piţurcă nu e chiar aşa de important cum crede el pentru mine. Eu i-am spus că ştiu că o să mă mai cheme la echipa naţională, pentru că mai am câteva goluri de dat„, a completat ADRIAN MUTU.

Citeşte şi Scenariu ŞOCANT: Adrian Mutu, BĂTUT într-un CLUB din Bucureşti. PRIMA REACŢIE