Lovitură de TEATRU în scandalul Mutu vs. bona filipineză. „Mai există o persoană…”

Adrian Mutu continuă disputa cu bona filipineză pe care a acuzat-o de furt şi care susţine, la rândul ei, că a fost ameninţată de oficialul lui Dinamo.

18 mai 2017, 18:42
Lovitură de TEATRU în scandalul Mutu vs. bona filipineză. „Mai există o persoană…”

Adrian Mutu consideră că totul face parte dintr-un plan bine pus la punct.

Adrian Mutu, declaraţii şocante. „Bona filipineză putea să-mi răpească băiatul”

„Femeia asta minte. A fost învăţată să spună că noi i-am dat mâncare, nu că a furat-o, că m-a văzut beat şi că a fost sclavă în casa noastră. Am vorbit cu şeful ei, de la agenţia Crown Services, în faţa căruia bona şi-a recunoscut faptele, iar acesta intenţionează să o trimită înapoi, în Filipine, întrucât nu sunt singura persoană căreia i-a făcut aşa ceva. Mai există o persoană pentru care a lucrat şi care o acuză de acelaşi lucru”, a declarat Mutu pentru Click.

Adrian Mutu, scandal uriaş din cauza unei bone filipineze. Briliantului i se aduc acuzaţii grave VIDEO

„Nu m-a dat afară. Am plecat eu, din cauză că îmi era prea frică de el. Am lucrat 6 săptămâni la Adrian Mutu. Găteam şi făceam curăţenie. Credeam că după ce va naşte mă voi ocupa doar de copil, dar nu s-a întâmplat aşa. I-am spus Sandrei că nu sunt sclavă. Nu am absolvit colegiul ca sa fiu menajeră. Am o diplomă de licenţă ca moaşă. Mi-a spus că trebuie să am grijă de copil noaptea şi în timpul zilei să fac curăţenie şi să gătesc. Făceam şi masaj”, a povestit filipineza la o emisiune TV.