Adrian Mutu, condamnat la închisoare în Italia, pentru bătaia cu ospătarul kosovar

Adrian Mutu a fost condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare, de un tribunal din Florenţa, pentru altercaţia dintr-un bar, cu un chelner kosovar.

26 oct. 2015, 16:20

Adrian Mutu evolua la Fiorentina în octombrie 2010, când l-a bătut într-un bar pe ospătarul kosovat Berat Racaj, într-un local din Florenţa. Cotidianul La Nazione scrie că justiţia italiană s-a pronunţat în acest caz, în care fotbalistul român era acuza de agresiune, iar Mutu primit o condamnare de 14 luni de închisoare, cu suspendare. Totodată, fotbalistul a fost condamnat şi la plata a 15.000 de euro.

Citeşte şi Adrian Mutu şi-a surprins din nou fanii. Ipostaza nemaîntâlnită în care a fost filmat fotbalistul

Unul dintre managerii clubului Full Up, din Florenţa, localul unde a avut loc altercaţia dintre Adrian Mutu şi ospătarul kosovar Berat Racaj spune că fotbalistul român l-a lovit cu pumnul, apoi cu piciorul pe angajatul său,  după care a plecat la bordul maşinii sale. „Altercaţia a avut loc între Mutu şi un angajat de-al nostru. Adrian l-a lovit cu pumnul în nas, şi apoi cu piciorul, în momentul în care băiatul era la pămînt. Imediat după aceeea, jucătorul a plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat la bordul maşinii sale albe„, a comentat Gianluca Scola pentru Sky Sport.

Citeşte şi Adrian Mutu a dat TUNUL VIEŢII în India

După ce a fost bătut, ospătarul kosovar Berat Racaj a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare. În urmă cu trei ani şi jumătate, un apropiat al lui Mutu dezvăluiua că românul şi chelnerul ajunseseră la o înţelegere. „De fapt, cei doi au picat la pace pentru o sumă mult mai «subţire», ca să nu zic derizorie. 2.000 de euro au fost de ajuns. Din câte ştiu eu, Racaj a folosit 800 de euro pentru operaţia estetică, să-şi îndrepte nasul, iar restul i-a băgat în buzunar. A zis şi «sărut mâna!» pe praful ăsta!„, spunea prietenul lui Mutu.

Adrian Mutu evoluează în prezent în India, la formaţia Pune City.

Berat Racaj, după bătaia cu Mutu: