Adrian Mutu, desfiinţat. „Un AFEMEIAT care petrece până dimineaţa în cluburi, mort de BEAT şi FUMAT”

Adrian Mutu este desfiinţat de Adrian Marţian, fostul său prieten şi partener de afaceri.

10 mai 2016, 06:20
Adrian Mutu, desfiinţat. „Un AFEMEIAT care petrece până dimineaţa în cluburi, mort de BEAT şi FUMAT”

Adrian Marţian a dezvăluit detalii incredibile din viaţa lui Adrian Mutu şi susţine că fotbalistul şi-a distrus viaţa din cauza băuturii şi a aventurilor de o noapte. Marţian a povestit cu lux de amănunte una dintre escapadele lui Mutu, dezvăluind faptul că fotbalistul era despărţit de Consuelo din 2011.

CITEŞTE ŞI Adrian Mutu, scandal MONSTRU. Mama sa, adusă cu MANDAT la AUDIERI

„Mutu era un gen de om care ştia cum să-şi pregătească lucrurile. El încerca să se agaţe de oricine avea valoare. Acum, dorindu-şi o escapadă, în Corsica nu putea să-şi facă el de cap. Atunci, m-a rugat să vorbesc cu naşul fetiţei mele. L-am sunat şi mi-a spus: „Marţian, cu mare drag, dar el trebuie să se antreneze. Noi l-am luat pentru că el pentru noi e o valoare”. El a intervenit din nou pentru că-şi dorea foarte mult să vină. L-am sunat din nou şi i-a dat voie să plece de la club.

Ne-am dus în Iugoslavia să mergem la concursuri de Miss. Din păcate, cu gagicile astea importante, nu l-a prins nimeni cu vreun fotomodel renumit ca Naomi Campbell. Nimeni nu l-a fotografiat cu asemenea personalitate. Nu l-am văzut cu o femeie adevărată niciodată şi am stat cu el zi şi noapte. Nu spun asta pentru că aş fi invidios pe el. A avut un elan foarte bun, dar din cauza minţii lui slabe a ajuns un ratat.

CITEŞTE ŞI Adrian Mutu, UMILIT de Alexandra Dinu. DOCUMENTUL SECRET cu care fosta soţie l-a făcut DE RÂS

Finalul lui e: rupt de beat, 3-4 pachete de ţigări fumate, de-abia îl poţi scoate din club. După vacanţa în Iugoslavia, a plecat în vacanţă cu soţia lui în America şi s-a întors 2-3 zile mai târziu. Preşedintele clubului la care juca a înnebunit şi i-a dat amendo 50.000 de euro, salariul lui pe o lună. M-a sunat disperat să-l ajut. L-am scăpat de data aceea, dar apoi a început să meargă la antrenamente şi să vomite.

Consuelo era plecată de la el din 2011. El nu mai are cale de scăpare. Ii aduceam copilul de la Roma şi nu stătea cu el”, a declarat Adrian Marţian la Antena Stars.