Adrian Mutu, REACŢIE DURĂ după acuzele GRAVE din presa ITALIANĂ

Adrian Mutu a reactionat dupa ce La Gazzetta dello Sport a publicat in editia de astazi un articol cu un scandal in care ar fi fost implicat "Briliantul".

14 oct. 2014, 09:22

Adrian Mutu a reactionat rapid dupa ce La Gazetta dello Sport a scris astazi ca nu a primit viza dupa ce a provocat un scandal la ambasada Indiei de la Bucuresti.

Adrian Mutu, un nou SCANDAL URIAŞ. A ratat VIZA DE INDIA din cauza BĂUTURII

„Nu-mi vine sa cred ca un ziar precum Gazzetta dello Sport poate publica un articol fara sa verifice” a scris Mutu pe contul sau de Twitter, postand si o poza cu viza de India primita.

La Gazetta dello Sport a anuntat astazi ca „duelul dintre Mutu si Del Piero din campionatul Indiei nu va mai avea loc. Atacantul roman, care a semnat un contract pe 3 luni cu Pune City, dupa ce a trecut cu brio examenul medical, trebuia sa debuteze in campionatul din India in fata lui Delhi Dynamos. Acesta nu a mai ajuns in India, din cauza unor probleme cu alcoolul Mutu s-a prezentat la ambasada Indiei din Bucuresti complet beat. Cum formatilatile au intarziat, acesta a amenintat personalul ambasadei. Actele nu au fost eliberate”.

Articolul este semnat de Gabi Safta, angajat al departamentului de comunicare de la FRF.