ADRIAN MUTU, prima reacţie după ce a fost prezentat OFICIAL de FC PUNE CITY

Adi Mutu a fost prezentat oficial, joi, ca noul jucător al lui FC Pune City, echipă din Indian Super League. Mutu a declarat că este un privilegiu pentru el să joace în India, unde va fi antrenat de David Platt.

30 iul. 2015, 15:19
ADRIAN MUTU, prima reacţie după ce a fost prezentat OFICIAL de FC PUNE CITY

Adrian Mutu a fost prezentat fanilor prin Skype.

„Transferul la Pune City e o experiență nouă și e un privilegiu să mă aflu în țara voastră. David Platt este un nume foarte mare și e o onoare pentru mine să lucrez cu el. Țelul meu și al lui Pune City este să ne descurcăm mai bine și să cîștigăm trofee. Pentru mine, să simt acest de presiune este ceva normal, fiindcă mă motivează.

Sînt sigur că, în anii următori, Super Liga Indiei va crește în valoare. Cred că ceea ce faceți cu Super Liga e cel mai bun lucru pentru dezvoltarea fotbalului din țara voastră”, a spus Mutu.

Citeşte şi Adrian Mutu s-a transferat în străinătate. Mutarea bombă a verii a fost anunţată oficial

Adrian Mutu a semnat în toamna lui 2014 un contract de trei sezoane cu FC Pune City, dar n-a putut juca anul trecut deoarece actele de transfer redactate de club au fost trimis la federație după încheierea termenului limită. În india, sezonul ţine trei luni, din octombrie până în decembrie. Mutu mai are doi ani de contract, cu un salariu de 600.000 de dolari pe sezon.