Adrian Mutu, PROCES la tribunal cu Alexandra Dinu. De la ce a plecat SCANDALUL

Adrian Mutu şi Alexandra Dinu se vor întâlni din nou în instanţă pentru pensia alimentară a fiului lor, Mario Mutu.

29 iun. 2018, 18:28
Adrian Mutu, PROCES la tribunal cu Alexandra Dinu. De la ce a plecat SCANDALUL

Adrian Mutu (39 de ani) este cel care a apelat la judecători în războiul cu prima soţie, Alexandra Dinu (37 de ani), şi le solicită acestora să-i anuleze executarea silită. „Briliantul” nu vrea să achite suma de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară a fiului său, Mario Mutu.

Adrian Mutu se judecă din nou cu fosta soţie, Alexandra Dinu. Motivul este INCREDIBIL

În 2016, prima soţie i-a deschis proces fostului fotbalist pentru că nu şi-a îndeplinit îndatoririle pe care le are faţă de fiul lor, Mario Mutu, acum în vârstă de 15 ani. Ani în şir, fotbalistul a plătit câte 5.000 de euro lunar, iar în 2013 a achitat peste 30.000 de euro, însă în 2014 plăţile s-au oprit brusc. Adrian Mutu nu a mai avut bani să achite suma respectivă şi a ajuns să acumuleze  o datorie de 140.000 de euro. 

Alexandra Dinu a depus o cerere pentru executarea silită a fostului ei soţ. Magistraţii i-au dat în 2016  dreptate şi, în numai câteva zile, au şi luat o decizie în favoarea sa, încuviinţând executarea silită împotriva lui Adrian Mutu. La doi ani de la această decizie, fostul fotbalist deschide şi el un proces la aceeaşi judecătorie, prin care le cere magistraţilor să conteste executarea silită pronunţată în 29.03.2016. Motivul ar fi acela că nu mai are câştiguri care să-i permită să acopere suma, în plus mai are trei copii minori de întreţinut, adică doi din căsnicia cu Consuelo Matos, pe Maya Vega şi pe Adriana Lea, dar şi un copil în vârstă de un an din actuala căsnicie cu Sandra, Tiago Adrian.