Adrian Mutu, reacţie DURĂ după eliminarea României de la EURO 2016

Adrian Mutu n-a prins lotul pentru Euro 2016, aşa cum spera în iarnă, când a semnat cu ASA Tg. Mureş, iar acum i-a criticat dur pe "tricolorii" care au evoluat la turneul final din Franţa.

23 iun. 2016, 05:22
Adrian Mutu, reacţie DURĂ după eliminarea României de la EURO 2016

Adrian Mutu s-a declarat dezamagit de evolutia Romaniei la Euro 2016.

FRF a ofertat un străin pentru a prelua NAŢIONALA. Cine este şi ce A RĂSPUNS

„A fost ceva dezamagitor la Euro. Am inceput bine cu Franta si, chiar daca am pierdut, eram entuziasmati ca o sa vedem o echipa a Romaniei hotarata sa castige. Din pacate, nu a fost asa, nu am avut nicio idee de joc si am fost apatici pe alocuri. Ultimul meci a fost incredibil, se vede clar ca nu a fost nicio idee de joc la ceea ce am aratat pe teren. Am facut mai putine puncte si decat in 2008, atunci am avut o grupa de foc si am facut doua puncte, terminand pe locul 3. Acum, intr-o grupa mult mai accesibila, cu locul 3 care se poate califica, ne-am intors acasa. Acum, sa se inceapa reconstructia fotbalului nostru, cu prima liga, liga a doua, a treia si asa mai departe. De la toti jucatorii ma asteptam sa ofere mai mult”, a spus Adrian Mutu la Digi Sport.

Răzvan Burleanu, PRIMUL ANUNŢ despre viitorul lui Anghel Iordănescu

Adrian Mutu a anuntat ca a trecut cu brio examenul pentru a primi licenta de antrenor: „A fost bine, ma bucur ca am luat carnetul de antrenor, o sa incep si pentru licenta B. Am prezentat filozofia antrenorului de fotbal, a mea de fapt, a fost totul OK”.


loading...