Adrian Mutu s-a căsătorit civil cu Sandra Bachici FOTO

Adrian Mutu şi Sandra Bachici s-au căsătorit, marţi, la Starea Civilă. Mutu a ales un costum elegant, negru, în timp ce soţia sa a şi-a accesorizat ţinuta cu o haină lungă, de blană, optând pentru o coafură simplă.

14 feb. 2017, 13:34

Adrian Mutu a stat o bucată bună de timp la telefon, în timp ce pe chipul celei de-a treia soţii se putea observa cât este de fericită. Sandra îi va dărui lui Mutu un copil peste doar câteva luni de zile.

Momentul ales pentru a spune un „Da!” cât se poate de hotărât în faţa ofiţerului Stării Civile coincide şi cu aniversarea lor, pentru că astăzi împlinesc doi ani de relaţie.

În plus, aceasta este a treia oară când Adrian Mutu a îmbrăcat costumul de mire. În 2001, el s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. Apoi, în 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind modelul dominican Consuelo Matos Gomez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, şi Maya Vega, venită pe lume în 2008. Mutu a divorţat de Consuelo în urmă cu doi ani.