Adrian Mutu comentează SCANDALUl de la NAŢIONALĂ. De ce crede că s-a ajuns la CONFLICTE

Adrian Mutu a comentat cele două meciuri ale României din cadrul preliminariilor EURO 2020. "Briliantul" nu a evitat cele mai sensibile subiecte cu privire la echipa națională, după partidele cu Suedia și Insulele Feroe.

29 mart. 2019, 06:09
Adrian Mutu comentează SCANDALUl de la NAŢIONALĂ. De ce crede că s-a ajuns la CONFLICTE

Adrian Mutu i-a luat apărarea lui Alexandru Mitriță, care a fost criticat după prestația din Suedia. În spațiul public au apărut informații conform cărora fotbalistul lui New York City FC ar fi avut un conflict cu selecționerul Cosmin Contra.

„E foarte mare presiunea la națională și e destul de greu pentru un jucător de 24 de ani, ca Mitriță, să fie mereu la cel mai înalt nivel. Dacă are un meci mai puțin reușit, nu cred că ajută pe nimeni dacă îl facem praf. Înțeleg și sunt de acord cu critica, mai ales dacă e constructivă. Nu sunt de acord cu atacurile și cu jignirile la adresa jucătorilor. E adevărat că Mitriță nu a fost eficient atât cât a jucat cu Suedia, dar pentru asta a fost deja taxat de Cosmin. Nu zice nimeni să îi lăudăm pe jucători când nu merită, dar cred că se exagerează cu atacurile”, a scris Adrian Mutu pe Facebook.

Scandal MONSTRU la NAŢIONALĂ. Nicolae Stanciu a izbucnit la ieşirea de la vestiare: „Unii au anumite INTERESE!”

Adrian Mutu i-a luat apărarea și lui Nicolae Stanciu: „Nici Stanciu nu a făcut meciurile carierei de data asta, dar nu înseamnă că la următorul meci nu ne poate aduce toate punctele. Știe și el că poate mult mai mult decât atât. A arătat deja că e un fotbalist pe care România se poate baza și sunt sigur că va avea un parcurs lung la națională. În zona Golfului, unde joacă Stanciu, e un fotbal la fel de competitiv că cel din estul Europei”.

Anamaria Prodan, război total cu Cornel Dinu. Replică SUBURBANĂ a SEXY-IMPRESAREI

„Am văzut că au fost foarte multe critici și la adresa lui Cosmin cu privire la selecție, la primul 11 și la schimbări. Suntem 20 de milioane de selecționeri în România și la fel de bine știm că niciodată nu suntem de acord cu alegerile pe care le face selecționerul, mai ales când echipa pierde și că jucătorii care nu au jucat erau cei mai buni. Eu am încredere în munca lui Contra și a staff-ului lui și mi-aș dori să văd mai multă susținere pentru națională noastră, mai multe critici constructive și mai puține atacuri subiective și direcționate”, a mai scris Adrian Mutu.