Adrian Mutu şi Sandra Bachici au amânat NUNTA. „Preotul nu a fost de acord”

Adrian Mutu și Sandra Bachici aveau nunta programată pe 6 octombrie. "Preotul nu a fost de acord ca evenimentul să aibă loc într-o vineri", susțin surse apropiate familiei, astfel că evenimentul a fost mutat pe 15 octombrie.

06 sept. 2017, 14:42
Adrian Mutu şi Sandra Bachici au amânat NUNTA. „Preotul nu a fost de acord”

Adrian Mutu și Sandra Bachici aveau nunta programată pe 6 octombrie. „Preotul nu a fost de acord ca evenimentul să aibă loc într-o vineri”, susțin surse apropiate familiei, astfel că evenimentul a fost mutat pe 15 octombrie.

Sandra Bachici, ANUNŢ SURPRIZĂ cu o lună înainte de nunta cu Adrian Mutu

 

Adrian Mutu şi Sandra Bachici își vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu şi o să-şi creştineze și băieţelul, pe micuțul Tiago (6 luni). Inițial, marele eveniment era programat într-o vineri, pe 6 octombrie.

„Preotul nu a fost de acord cu această zi”, au explicat pentru Libertatea surse din familie. Așa că Adrian Mutu a amânat nunta cu Sandra bachici pentru 15 octombrie.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici fac NUNTA. Cine sunt NAŞII

Pentru fostul fotbalist, este a treia căsătorie, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario (16 ani), şi cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete, Maya (8 ani) şi Adriana Lea (10 ani).