Adrian Mutu speră la EURO 2016 – Rusescu şi Keşeru nu fac nimic deosebit, o să dau şi eu goluri şi o să fiu ca ei

Adrian Mutu, fotbalistul formaţiei ASA Târgu Mureş, a declarat, joi, că Raul Rusescu şi Claudiu Keşeru, concurenţii săi pentru postul de atacant în lotul echipei naţionale la EURO 2016, nu fac ''nimic deosebit'' în campionatele Turciei şi Bulgariei, precizând că în momentul în care va începe şi el să marcheze va fi în aceeaşi formă ca aceştia.

03 mart. 2016, 18:06
Adrian Mutu speră la EURO 2016 – Rusescu şi Keşeru nu fac nimic deosebit, o să dau şi eu goluri şi o să fiu ca ei

Întrebat ce părere are despre faptul că Rusescu şi Keşeru marchează constant pentru echipele lor de club, Osmanlispor şi Ludogoreţ, Mutu a răspuns: ”Ce fac? Dau goluri, nu fac nimic deosebit. Eu trebuie să încep să dau goluri şi sunt la fel ca ei. Eu cred că ei au cinci goluri… nu cred că au mai multe. Mă bucur pentru ei, nu trebuie să fie presiunea asta că trebuie să joace neapărat Mutu. Mă bucur că avem atacanţi în formă pentru EURO 2016. Sper să îi ţină, mai sunt poate 100 de zile până la primul meci al nostru, cel cu Franţa. Obiectivul meu a rămas acelaşi, EURO 2016, nu s-a schimbat nimic. Mai am mult de tras, de pedalat, dar abia acum încep meciurile adevărate şi sper să fiu în formă”, transmite Agerpres.

Citeşte şi:  Adrian Mutu nu va mai fi antrenor la ASA Tg. Mureş

Mutu îl recomandă pentru echipa naţională pe colegul său de la ASA Târgu Mureş, Marius Constantin (31 de ani). ”E important să avem jucători în formă, şi atacanţi, şi fundaşi centrali… chiar vorbeam cu Marius Constantin şi îi spuneam că dacă o să joace cum a făcut-o în ultimul timp, e un candidat pentru postul de titular la echipa naţională după părerea mea. Play-off-ul ăsta va da mulţi jucători la naţională”, a adăugat atacantul.

În vârstă de 37 de ani, fotbalistul Adrian Mutu a fost prezent, joi, la Casa Fotbalului, unde urmează cursurile şcolii Federale de Antrenori.