Adrian Mutu, surprins de numirea lui Christoph Daum

Adrian Mutu a declarat că a fost surprins de alegerea lui Christoph Daum ca noul antrenor al naţionalei de fotbal a României.

08 iul. 2016, 05:14
Adrian Mutu, surprins de numirea lui Christoph Daum

„Nu mă aşteptam la o astfel de alegere. Mă aşteptam la Zenga, sau altcineva. Probabil că nu ne permiteam un nume mai mare la momentul acesta. O să-i fie greu. Nici nu vreau să mă gândescu ce se va întâmpla la primul meci pierdut. E bine că nu înţelege. E normal să aibă obiectiv calificarea la Mondial. Dacă nu ne calificăm, să vină alt antrenor.

Christoph Daum aduce STRĂINI la naţionala României. Primul nume PE LISTĂ

Eu cred că suntem capabili să facem performanţă şi cu antrenori români. E important să avem grijă de Liga 1, de tot fotbalul românesc. Degeaba îi aduce pe Mourinho sau pe Guardiola dacă noi nu avem jucători. În afară de Steaua, Dinamo şi Viitorul nu există stabilitate la niciun club din România”, a declarat Adrian Mutu la Dolce Sport.

Christoph Daum, primele declaraţii ca antrenor al României: Vom ataca mereu, indiferent dacă avem sau nu mingea

Adrian Mutu nu crede că noul selecţioner ar trebui să insiste pentru revenirea lui Radu Ştefan la echipa naţională: „De ce să te rogi de Radu Ştefan să vină la naţională? Eu nu înţeleg. Ne milogim la Radu Ştefan? Şi în acelaşi timp îl lăsăm acasă pe Tamaş, care a avut un final de sezon foarte bun. Radu Ştefan a zis că nu vrea să vină, nu-i place şi nici n-a avut evoluţii foarte bune la naţională. Ne-am rugat de un singur jucător să revină la naţională: de Hagi, care a fost un fotbalist foarte mare”.

Ştefan Radu (29 de ani), legitimat la Lazio Roma, a anunţat în aprilie 2013 că s-a retras de la prima reprezentativă a României.