Adrian Mutu, atac la CONTESTATARI. „N-au realizat NIMIC”

Adrian Mutu i-a atacat din nou pe Giedrius Arlauskis și Vytautas Cerniauskas, ba mai mult, l-a luat în vizor și pe Andrei Marc, după ce aceştia i-au contestat valoarea.

10 feb. 2016, 13:46
Adrian Mutu, atac la CONTESTATARI. „N-au realizat NIMIC”

Adrian Mutu a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă transmisă live video pe contul său de Facebook.

„Arlauskis, Cerniauskas și Marc n-au realizat nimic în fotbal. E normal să mă deranjeze când vorbesc despre mine. Eu cred că ar trebui să existe un respect reciproc în fotbal. Asta face fotbalul să fie mai frumos. Pe cei mai tineri ar trebui să-i urecheze antrenorii lor, nu eu. Nu mai vreau să vorbesc despre ei. Sunt total neimportanți pentru mine. Am alte planuri la ASA. Probabil vor mai fi răutăți și de acum”, a declarat Adrian Mutu.

CITEŞTE ŞI Adrian Mutu şi-a decis VIITORUL. Unde va juca din VARĂ

„Briliantul” a vorbit şi despre echipa naţională :”Nu am ce să-i demonstrez lui Iordănescu. Nu contează câte goluri dau, eu zic că trebuie să-i arăt că sunt într-o formă fizică optimă, pentru că la Euro viteza de joc e mult peste cea din România”.

„Steaua și Astra sunt favorite la titlu. Trebuie să fim realiști. Steaua e o echipă de tradiție. Are un antrenor important, care își cunoaște bine jucătorii. Cu Marica am jucat 10 ani la echipa națională. Are vreo 15 goluri din pasele mele din 25 câte are pentru națională. Sîntem prieteni, dar concurența asta ne va ambiționa. Sper să câștig duelul”, a mai spus Adrian Mutu.