Adrian Năstase a sărăcit, cere 2% din impozit către fundaţia sa

Publicat: Marţi, 05 Martie 2019 10:18 // Actualizat: Marţi, 05 Martie 2019 10:18 // Sursa: romaniatv.net

Fostul premier Adrian Năstase face apel pentru redirecţionarea a 2% din impozit către fundaţia sa, despre care afirmă că "functionează exclusiv cu mici sponsorizări private", neprimind "nicio formă de sprijin financiar de la stat".

"Fundaţia Europeană Titulescu nu primeşte nicio formă de sprijin financiar de la stat. Funcţionează exclusiv cu mici sponsorizări private.În anul 2018, toate activităţile la care aţi participat sau despre care aţi citit s-au realizat cu un buget de 50.000 de Euro! Aşa incât revin cu acest "îndemn", scrie el, postând datele fundaţiei.

"Fundaţia Europeană Titulescu este o poartă în timp şi spaţiu, este un loc unde se întâlnesc valorile trecutului cu aspiraţiile viitorului, este locul în care viitorul se configurează şi se hrăneşte din înţelepciunea trecutului. Nici nu ar trebui să fie altfel. Valoarea şi valorile trecutului dau şi vor da substanţă viitorului. Şi acest lucru se intâmplă în realitatea prezentului". afirmă Adrian Năstase în mesajul postat pe pagina fundaţiei.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adrian Năstase Fundsatia Titulescu ONG redirectionare 2%
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8750
RON
25 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H