Adrian Năstase, despre retragerea lui Ponta: Când ai impresia că ai rezolvat o problemă, apar altele

Fostul premier Adrian Năstase a reacţionat, luni, după decizia lui Victor Ponta de a se retrage din funcţia de preşedinte al PSD, spunând că "ar fi trebuit" ca acesta "sa se sfatuiasca si cu colegii sai, in forurile de conducere ale partidului". 

13 iul. 2015, 11:02
Adrian Năstase, despre retragerea lui Ponta: Când ai impresia că ai rezolvat o problemă, apar altele

Adrian Năstase scrie, pe blogul personal, că, în contextul crizei din Grecia,  „instabilitatea politica de la noi este privita ca un joc intern, fara semnificatie strategica”.

„Nu stiu de ce s-a autosuspendat Victor Ponta. Banuiesc ca a avut motivele sale. Poate insa ca ar fi trebuit sa se sfatuiasca si cu colegii sai, in forurile de conducere ale partidului. Atunci cand ai impresia ca ai rezolvat o problema, apar numeroase altele, ce vor trebui si ele rezolvate…”, avertizează Năstase.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta RENUNŢĂ la şefia PSD până când îşi va demonstra nevinovăţia în justiţie

Premierul Victor Ponta a anunțat duminică, pe Facebook, că nu va mai ocupa nicio funcție de conducere în PSD până la momentul în care își va demonstra nevinovăția față de acuzațiile aduse în justiție. Ponta le-a trimis, în acest sens, o scrisoare liderilor PSD, în care precizează că îşi va face, „ca Prim Ministru si membru de partid”, datoria faţă de PSD.