Adrian Năstase, despre situaţia din PSD: „Diavolul pândeşte din opoziţie”

Disputele din PSD privind şefia interimară a partidului sunt comentate şi de Adrian Năstase.  Fostul premier a publicat un comentariu, pe blogul personal, în care nu dă nume din partid, dar avertizează asupra consecinţelor "disputei dintre Adam şi Eva în legătură cu merele".

17 iul. 2015, 08:10
Adrian Năstase, despre situaţia din PSD: „Diavolul pândeşte din opoziţie”

„Disputa dintre Adam si Eva in legatura cu merele nu i-a ajutat pe niciunul. In plus, nu era clar nici care dintre mere sa fie luat. Concluzia mea este ca merele sa fie lasate deoparte – vor fi luate, ca de obicei, cu camioanele, de catre polonezi, care, spre deosebire de noi, au invatat sa faca sucuri din ele – iar Adam si Eva, impreuna cu ceilalti colegi, sa caute o alta cale pentru a gasi calea cunoasterii. Diavolul pandeste din opozitie…”, a scris Adrian Năstase. 

CITEŞTE ŞI BĂTĂLIA pentru şefia PSD: „Dragnea nu trebuie să candideze. Poziţia lui Zgonea, surprinzătoare”

Rovana Plumb a fost desemnată, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, lider interimar al PSD. Săptămâna viitoare va avea loc însă o şedinţă a Comitetului Executiv, iar Liviu Dragnea şi-ar fi exprimat intenţia de a candida pentru şefia partidului.

În plus, Valeriu Zgonea a vorbit de „situaţia critică” din PSD şi a cerut organizarea unui Congres extraordinar pentru alegerea unei noi conduceri.