Adrian Năstase, primul Crăciun în familie după eliberarea din închisoare

Fostul prim-ministru Adrian Năstase a petrecut Crăciunul la munte, cu familia și se bucură de zăpadă, după cum se vede în pozele puse pe blog. Fostul premier speră că 2014 va fi un nou început, dacă va trece cu bine de 6 ianuarie. În acea zi judecătorii vor decide dacă el merge din nou la închisoare, informează Mediafax.

26 dec. 2013, 17:42
Adrian Năstase, primul Crăciun în familie după eliberarea din închisoare

Sărbătorile din acest an i-au amintit lui Adrian Năstase de copilărie, de vremurile în care Crăciunul era o perioadă liniștită. Anul trecut a fost cel mai greu, scrie fostul premier.

În 2012, Crăciunul l-am petrecut în penitenciar. A fost probabil momentul cel mai dificil, chiar dacă știam că familia era alături de mine. Pomul de Crăciun a rămas însă nestrâns până când am venit acasă, în martie”, scrie Năstase pe blog.

Pe 19 decembrie, Adrian Năstase a vorbit pentru ultima dată în fața judecătorilor. S-a apărat în dosarul zambaccian, în care riscă să ajungă din nou după gratii, pentru șantaj și luare de mită.

„Sunt pregătit psihic pentru achitare, celelate variante nu are rost să le iau în calcul”, a afirmagt atunci fostul lider al PSD.

Adrian Năstase a stat în pușcărie timp de opt luni. El a fost inițial condamnat la doi ani de închisoare pentru corupție, dar a fost eliberat condiționat.