Adrian Năstase: „Raed Arafat devine extrem de antipatic. Şi-a pierdut mult din credibilitate”

Fostul prim-ministru şi preşedinte al PSD Adrian Năstase a declarat, în exclusivitate la România TV, că şeful DSU, Raed Arafat s-a molipsit de la meajele negative pe care le transmite aproape zilnic.

01 apr. 2021, 10:17
Adrian Năstase: „Raed Arafat devine extrem de antipatic. Şi-a pierdut mult din credibilitate”

Adrian Năstase a declarat miercuri seară, la România TV, că regretă să o spună, dar secretarul de stat Raed Arafat a ajuns să fie asociat de populaţie guvernului şi preşedintelui Iohannis, pierzându-şi astfel mare parte din credibilitate.

„Raed Arafat a fost mult timp credibil dar de cand a iesit prea des cu mesaje negative, s-a contaminat de mesajele negative si devine extrem de antipatic, imi pare rau sa spun asta. El e asociat cu Iohannis, cu Guvernul, se considera ca nu mai actioneaza independent si ca actioneaza ca o anexa a actualei puteri. Si-a pierdut mult din credibilitate”, a declarat Adrian Năstase.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, care l-au chestionat în legătură cu protestele anti-restricţii din ultimele zile. Ulterior, DSU a anunţat că a depus două plângeri la CNA, împotriva postului România TV.

Adrian Năstase: „Va cere Iohannis sancţiuni împotriva Austriei?”

Adrian Năstase a reacţionat pe blogul său la ştirea că Austria, prin cancelarul Sebastian Kurtz, negociază cu Rusia pentru achiziţionarea de vaccin anti-Covid.

„Apar cateva intrebari: 1. a cerut voie Kurz la Bruxelles să vorbească cu Putin? 2. Austria negociază cu Rusia importul de vaccinuri pentru UE sau pentru sine? 3. Cand se va accepta vaccinul rusesc de catre UE, vor mai fi doze si pentru cetătenii romani? Importul se va face centralizat sau, cum bănuim, de catre fiecare tara in parte? 4. va cere Iohannis sanctiuni impotriva Austriei pentru această actiune unilaterala de dialog cu Rusia?”, a scris Adrian Năstase pe blogul său.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă şi liderii AUR, amendaţi cu câte 15.000 de lei pentru că au participat la organizarea protestului anti-restricţii