Adrian Năstase suferă pentru Dinamo. Scenariu-şocant lansat de fostul premier: „Dar cum, cu cine, cu ce bani?”

Adrian Năstase, fost premier al României, este cunoscut ca un suporter declarat al lui Dinamo, echipa care a retrogradat în Liga 2 pentru prima oară în istoria sa.

07 iun. 2022, 18:18
Adrian Năstase suferă pentru Dinamo. Scenariu-şocant lansat de fostul premier: „Dar cum, cu cine, cu ce bani?”
Adrian Năstase suferă din cauza lui Dinamo / Foto: GSP

Adrian Năstase suferă pentru Dinamo. Fostul premier al României (2000-2004), ajuns la vârsta de 71 de ani, este pesimist în legătura cu soarta fotbalului românesc, în general, și a lui Dinamo, în particular. Acesta a pornit de la jocul execrabil al „tricolorilor” în meciul cu Muntenegru (0-2) și a ajuns la Dinamo, lansând un scenariu uluitor!

„Acum, totul trebuie luat de la zero!”

„Sunt dinamovist de la 7 ani. Am făcut sport la Dinamo. Țin cu echipa de fotbal a lui Dinamo, dar m-a durut sufletul când, după meciul cu U Cluj, un prieten mi-a spus: „Atâta pot, nu pot mai mult”. Acum, totul trebuie luat de la zero.  Dar cum, cu cine, cu ce bani? Va veni, din nou, un antrenor, prieten cu un impresar, care să aducă jucători second hand de prin țări exotice? Va fi nevoie de ani buni de investiții în jucători tineri capabili de angajament fizic și de joc creativ, nu de jonglerii cu mingea”, a scris Adrian Năstase pe blog.

Victor Ciutacu: „Nici icoana făcătoare de minuni nu mai are lacrimi să plângă de rușinea dinamoviștilor”

Fostul premier este de părere că fotbalul românesc a luat-o pe tobogan după „Dosarul Transferurilor”. „Nu trebuie să ne mirăm. În fotbalul intern, după ce DNA-ul a făcut curățenie în finanțatori, asistăm la o agonie continuă. Echipele noastre se completează cu jucători reciclați aduși de pe alte continente și sunt se pare, în continuare, incapabile să participe, cu succes, la competițiile internaționale. Încearcă să supraviețuiască, cu bani din drepturi de televizare și unele vânzări de jucători. Aceștia trec de la o echipă la alta, fără probleme de loialități, în formule de mercenari cu istorii de 5-10 echipe pe la care se plimbă, în speranța că performanța lor se va îmbunătăți”, a adăugat Adrian Năstase.

I-a desfiinţat pe „tricolori”

Despre „tricolori”, fostul lider al PSD are o părere şi mai dură: „O echipă pestriță, cu jucători de rezervă adunați de pe la diverse echipe din Europa. Fără coeziune în joc, fără scheme tactice dobândite la antrenamente comune. Jucătorii noștri au fost depășiți la toate categoriile. Nu și la tatuaje (pe mâine, pe ceafă, pe picioare) sau la tunsori, unde rivalizează cu marii jucători ai lumii”.