Adrian Năstase: Traian Băsescu s-a folosit de UNPR pentru a-şi crea o majoritate

Adrian Năstase a declarat pentru România TV că Traian Băsescu a încheiat o fuziune cu UNPR pentru a-şi crea o majoritate, iar în ceea ce priveşte UNPR-ul, acesta se agaţă de PMP pentru a intra în Parlament. 

13 iul. 2016, 16:14
Adrian Năstase: Traian Băsescu s-a folosit de UNPR pentru a-şi crea o majoritate

„Totul este transformat într-o gaşcă fără mesaj şi cred că lucrurile astea se vor razbuna…Traian Băsescu a folosit UNPR-ul pentru a-şi crea o anumită formulă de majoritate. Cei care l-au ajutat încearcă să obţină înapoi niste avantaje şi se agaţă de PMP în speranţa de a intra în Parlament dar distrugandu-şi propriul trecut… Aşchiile care sar din partide prea mari nu au viaţă prea lungă”, a declarat Adrian Năstase la România TV.

„Niciunul dintre partide nu mai are mesaje politice în momentul de faţă. Există niste alianţe preconstruite care nu mai fac necesare mesaje ideologice în programul de guvernare ale fiecărui partid”, a mai spus acesta.

Fostul premier Adrian Năstase a criticat în termeni duri şi modul în care ministrul Justiției, Raluca Pruna, a gestionat situația gravă din penitenciare:

 „Doamna Prună e naivă. Dânsa a ajuns să conducă Ministerul Justiției și regret acest lucru. Ceea ce spune, ceea ce afirmă, felul cum abordează lucrurile este absolut penibil. Nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă în această zonă. Alegerile parlamentare trebuie să fie cât mai rapid și să vină un ministru care să înțeleagă despre ce e vorba”, a spus Adrian Năstase.