Adrian Năstase vrea să se implice în proiectul de preluare al lui DINAMO

Adrian Năstase, fost premier al României, a declarat că este dispus să participe la proiectul de preluare a lui Dinamo de la actualul acţionar majoritar Ionuţ Negoiţă.

29 mart. 2018, 07:20
Adrian Năstase vrea să se implice în proiectul de preluare al lui DINAMO

Adrian Năstase l-a contactat pe Cornel Dinu, iniţiatorul unui demers prin care un ONG al fanilor să preia clubul de la Ionuţ Negoiţă.

„I-am transmis dorinţa mea de a participa la un proiect de revigorare a lui Dinamo”, a declarat Adrian Năstase, cunoscut fan dinamovist, pentru GSP.

Ion Ţiriac, MOTIVUL REAL pentru care nu va investi la DINAMO. Dumitru Dragomir l-a dat de gol

Cornel Dinu intenţionează să înfiinţeze un ONG care să cumpere acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă, după modelul asociaţiei fondate în 1994, care a preluat gruparea de fotbal de la Ministerul de Interne. Dinu doreşte să-l atragă în acest proiect şi pe Mircea Lucescu.

Adrian Năstase s-a numărat printre membrii fondatori ai asociaţiei create în 1994.

Se vinde DINAMO! Arabii anunţă obiective uriaşe: „Vor fi investiţii mai mari decât ce a făcut Gigi Becali!”

În acest timp, Adrian Thiess a declarat de curând că un grup de investitori din Zona Golfului negociază cu Ionuţ Negoiţă preluarea clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare. Ionuţ Negoiţă a precizat că preţul cerut în schimbul acţiunilor pe care le deţine este de aproxiamtiv 5 milioane de euro.


loading...