Adrian, nepotul lui Florin Salam, primul bărbat din familia manelistului care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul

Adrian Mihai Petrache, nepotul lui Florin Salam, e primul bărbat din familia manelistului care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul. Adolescentul a devenit viral în mediul online când a recunoscut, cu multă sicneritate şi bucurie, acest lucru.

09 iul. 2019, 19:51
Adrian, nepotul lui Florin Salam, primul bărbat din familia manelistului care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul

Adrian Mihai Petrache a absolvit în această vară Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti şi a reuşit să ia nota 9,13 la exmenul de Bacalureat.

Reacţia adolescentului a devenit instantaneu virală pe Facebook: „Sunt primul om din familia mea care a dat şi a luat BAC-ul şi l-am luat cu media 9,13. Şi am luat 10 la Economie, e aşa o mare chestie. Primul bărbat din familia mea care a terminat 12 clase şi a luat BAC-ul! Nimeni n-a mai făcut asta până acum. Îi mulţumesc în primul rând tatălui meu care m-a sprijinit şi m-a ajutat şi nu m-a lăsat să mă apuc de alte lucruri. M-am ţinut de carte. Vreau să dau la drept, să fiu fericit, să am o nevastă bună, copii mulţi. Ăsta e obiectivul meu”.

Puţină lumea a ştiut însă că adolescentul fericit că a luat BAC-ul este nepotul lui Florin Salam, mama lui fiind sora celebrului manelist.