Adrian Porumboiu explică de la ce vine porecla „Farmazon” a denunţătorului lui Buzatu şi îl face praf pe fostul preşedinte al CJ Vaslui: „A dat dovadă de o prostie imensă”

Cunoscutul om de afaceri din zona Moldovei Adrian Porumboiu spune că Farmazon ar fi făcut avere cu ajutorul lui Dumitru Buzatu, iar cel dintâi ar fi mult mai bogat decât fostul șef al Consiliului Județean Vaslui.

25 sept. 2023, 09:38
Adrian Porumboiu explică de la ce vine porecla „Farmazon” a denunţătorului lui Buzatu şi îl face praf pe fostul preşedinte al CJ Vaslui: „A dat dovadă de o prostie imensă”

Porumboiu spune că Dumitru Buzatu şi Farmazon, cel care l-a denunţat, ar fi avut legături de „afaceri” foarte vechi şi îi compară pe cei doi cu personaje ale filmelor cu mafioţi, în care cel mai puternic îl elimină pe cel mai slab.

„Dacă vă uitați în DEX ce înseamnă „farmazon”, vă veți lămuri (n.r. farmazon-om şiret, viclean, conform DEX). El a ajuns unul dintre cei mai bogați oameni din România, totul pe barba lui Buzatu. Daca ne ducem cu imaginile astea într-un film american din anii ’20, știți că partenerii în businessuri mai puțin corecte, mai mult dubioase, sfârșeau într-un mod în care cel mai tare îl împușca pe cel mai slab. Aici cel mai tare e Farmazon care-l împușcă pe Buzatu care e cel mai slab. Buzatu n-a fost acolo pentru prima dată. Buzatu a participat, fără să exagerez, în anii ăștia, de cel puțin de 100 de ori la diverse evenimente și întâlniri acolo. Nu s-a dus acolo pentru prima dată. Erau mereu împreună, la pescuit, cu petreceri. Erau cu familiile acolo,” a spus Adrian Porumboiu la emisiunea „Subiectiv,” de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Porumboiu, despre Buzatu: „Toţi îl ştiam om isteţ, dar a dat dovadă de o prostie imensă”

Adrian Porumboiu are afaceri în agricultură în județul Vaslui și ar cunoaște foarte bine încrengăturile din regiune. Chiar Porumboiu spune că s-a întâlnit de multe ori cu Dumitru Buzatu și chiar a mai avut contre cu acesta.

„Eu spun foarte clar că lucrurile astea sunt cunoscute în Vaslui, nu le știu doar eu. Chiar am avut o dispută mai dură la Consiliul Județean Vaslui cu Buzatu pe marginea susținerii ginerelui lui Farmazon. Toți îl știam de om isteț, dar după părerea mea, a dat acum dovadă de o prostie imensă. Nu sunt în măsură să judec pentru ce s-au întâmplat lucrurile astea, dar vorbim fix de acea legătură bolnăvicioasă dintre ei doi. În opinia mea, Buzatu este homeless (n.r. persoană fără adăpost, fără mijloace materiale) comparativ cu Farmazon,” a mai spus Adrian Porumboiu.

Citeşte şi: Sondaj CURS: PSD domină scena politică, AUR se bate cu PNL pentru locul 2, iar Şoşoacă vine pe turnantă