Adrian Porumboiu va primi DESPĂGUBIRI de la MINISTERUL AGRIGULTURII pentru seceta din 2008

Adrian Porumboiu a câştigat în instanţă dreptul de a fi despăgubit de Ministerul Agriculturii pentru pierderile financiare suferite în urma secetei din anul agricol 2008-2009. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis în favoarea Agrocomplex Bârlad, una dintre companiile deţinute de fostul om de fotbal.

05 iul. 2015, 10:52
Adrian Porumboiu va primi DESPĂGUBIRI de la MINISTERUL AGRIGULTURII pentru seceta din 2008

Adrian Porumboiu a câştigat în instanţă, pentru a doua oară, dreptul de a fi despăgubit de Ministerul Agriculturii pentru pierderile financiare suferite în urma secetei din anul agricol 2008-2009. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis în favoarea Agrocomplex Bărlad, una dintre companiile operate de Porumboiu, într-un proces mai amplu demarat de companie în 2009 şi care are drept obiect refuzul Ministerului Agriculturii de a despăgubi societatea în urma pierderilor financiare cauzate de seceta din anul agricol 2008-2009. Procesul era în stadiul de recurs, scrie economica.net.

„Acum, Guvernul va trebui să dea o ordonanţă de urgenţă prin care să declare zona calamitată în 2008, după care Ministerul Agriculturii va trebui să ne dea bani în contul despăgubirilor”, a declarat Adrian Porumboiu, care a adăugat: „Suma urmează să fie calculată. Trebuie să ne uităm în 2008”.