Adrian Sobaru, REŢINUT de poliţie după ce a intrat cu maşina în gardul Guvernului VIDEO

Publicat: Miercuri, 24 Septembrie 2014 14:43 // Actualizat: Miercuri, 24 Septembrie 2014 23:07 // Sursa: romaniatv.net

Adrian Sobaru, electricianul de la TVR care în 2010 s-a aruncat de la baconul sălii de plen a Parlamenului, a intrat, miercuri, cu maşina în gardul Guvernului, potrivit România TV. Bărbatul a forţat bariera.

Adrian Sobaru se afla singur într-o Dacie Break, când a forţat bariera de intrare în curtea Guvernului, prin zona de acces a demnitarilor. Acesta a rupt bariera şi a ajuns cu maşina în faţa Palatului Victoria.

Adrian Sobaru a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi şi SPP-işti. Bărbatul a fost luat cu duba de poliţie şi dus la Secţia 1 din Bucureşti pentru audieri.

Potrivit unor martori la incident, se pare că în preajma lui Adrian Sobaru mirosea a benzină, informează România TV.

În decembrie 2010, Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul Parlamentului, în timpul unei şedinţe, invocând faptul că i s-a tăiat ajutorul de însoţitor pentru persoană cu handicap pe care îl are pentru fiul său, bolnav de autism. Acesta a căzut atunci de la o distanţă de cinci metri peste unul dintre pupitrele sălii de plen, pe care l-a şi rupt. Bărbatul purta un tricou pe care scria "Ne-aţi ciuruit/Ne-aţi ucis viitorul copiilor noştri/ Ne puteţi lua viaţa şi banii, dar nu şi libertatea".

În decembrie 2012, Adrian Sobaru a primit un punctaj foarte slab la evaluările angajaţilor din TVR, dar nu a fost disponibilizat şi nici inclus pe lista cazurilor sociale.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 sep 16:46
...a Parlamenului, a intrat, miercuri, cu maşina în gardul Guvernului, potrivit România TV. Bărbatul a forţat bariera. Citește mai departe…. Citeste toata stirea Adrian Sobaru, REŢINUT de poliţie după ce a intrat cu maşina în gardul Guvernului VIDEO la ...
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H