Adrian Stoian, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1. SALARIUL-ŞOC primit la FCSB

Gigi Becali a decis să-l pună pe lista de transferuri pe Adrian Stoian, fotbalistul adus cu mare tam-zam de la Crotone, din Serie B.

14 mart. 2019, 09:23
Adrian Stoian, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1. SALARIUL-ŞOC primit la FCSB

Adrian Stoian, 28 de ani, a debutat în fotbal acum 10 ani, la AS Roma, apoi a bifat mai multe echipe din Serie A şi Serie B, precum Pescara, AS Bari, Chievo şi Genoa, înainte de a aajunge la Crotone, unde a stat în ultimele patru sezoane.

Multă lume s-a mirat cum de a acceptat să vină în Liga 1, chiar şi la FCSB, însă motivul este foarte simplu: fotbalistul are un salariu de 30.000 de euro pe lună, dublu faţă de cât încasa la Crotone!

Gigi Becali a anunţat primii trei jucători daţi afară de la FCSB. „Am vorbit cu impresarii şi cu MM: găsiţi-le echipă din vară!”

Adrian Stoian va trebui să mai aștepte până în iunie, fiindcă nu se mai poate transfera acum. S-a închis fereastra de mercato și el bifase, oricum, două cluburi în acest sezon. Până la vară o să aibă timp să caute un club nou. Probabil va pierde niște bani, chiar dacă va pleca gratis de la FCSB, fiindcă Gigi Becali i-a oferit în ianuarie cel mai bun salariu din tot campionatul, 30.000 de euro lunar, în condiţiile în care plătise pentru transfer doar 37.000 de euro! Adrian Stoian avea la Crotone doar jumătate din suma asta, iar dacă ar reveni în Serie B, la nivelul la care evoluase până la finalul anului trecut, ar căpăta un venit asemănător, în jurul a 15.000 de euro pe lună.

Adrian Stoian are două meciuri la echipa naţională, primul în 2013, în amicalul cu Trinidad Tobago, iar al doilea în 2018, cu Finlanda, când a şi fost titular.