Adrian Thiess, candidat surpriză la Primăria Capitalei

Adrian Thiess, omul din spatele succesului lui Sorin Oprescu, s-ar fi decis să intre în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei, potrivit unor surse politice citate de stiripesurse.ro.

11 ian. 2016, 19:19
Adrian Thiess, candidat surpriză la Primăria Capitalei

Intrarea sa în cursă dă serios planurile peste cap și în partide deoarece este cunoscut faptul că Adrian Thiess este un om cu relaţii puternice și care a reușit să aducă în România nume mari din politica internațională la București: Mihail Gorbaciov, ultimul președinte al URSS, Antonio Di Pietro, celebrul procuror antimafia sau șeful Grupului Bilderberg, dar și alte personalități importante. A avut în plan internațional ca obiectiv personal promovarea imaginii României și a preferat până acum să acționeze din umbră, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, în campanie electorală. Un liberal îi foloseşte imaginea pentru a candida la Primărie

O astfel de candidatură îi obligă pe strategii principalelor partide politice să-și ajusteze strategiile la noile realități.

Adrian Thiess a fost în 2001 consilier personal al președintelui României, cel mai tânăr consilier al unui președinte de țară în istoria României.


loading...