Adrian Ţuţuianu, după înregistrările Romania TV: „Spuneau că eu mă ocup de înregistrări…V-au fost livrate prelucrate”

Adrian Țuțuianu a fost înregistrat când își numea colegii din PSD ”maimuțe”! Liderul PSD a declarat, la România TV, că tot ce a spus a fost în diferite întâlniri cu primarii și consilierii locali din Dâmbovița.

09 oct. 2018, 18:49
Adrian Ţuţuianu, după înregistrările Romania TV: „Spuneau că eu mă ocup de înregistrări…V-au fost livrate prelucrate”

„Văd că se ocupă alții de mine, nu poți să mai ai nicio certitudine că ce spui într-o reuniune de partid rămâne acolo. Sunt înregistrări din ședințe cu primari. Nu sunt înregistrările integrale, sunt trunchiate.”, a spus Adrian Țuțuianu la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Războiul continuă în PSD, înregistrare-bombă. Ţuţuianu: „PSD-un partid de maimuţe. Iohannis îl bate de-l zvântură pe Dragnea” VIDEO

„Sunt înregistrări din şedinţe pe care le-am avut cu primari, consilieri judeţeni, v-au fost livrate prelucrate, sunt anumite pasaje scoase din context. Ceea ce am spus în CEx şi în scrisoarea publică sunt lucruri discutate şi cu colegii. Am greşit cu toţii, nu cred că e normal să procedăm în acest fel, mi-am asumat şi vina asta, pentru că am fost prezent acolo. Sondajul) l-am prezentat şi în CEx, l-am discutat şi cu colegii din PSD din organizaţia Dâmboviţa, e făcut de o casă de sondaj respectabilă, exprimă o realitate. Importantă e tendinţa de scădere, de la 47% la alegerile din 2016 spre 35% cât avem azi, probabil 30%, lucruri care pe mine mă îngrijorează. Am spus în CEx, am considerat că e util să am o discuţie cu tot partidul din Dâmboviţa, niciodată nu am lucrat numai după capul meu, totdeauna m-am consultat şi informat. Sunt de 20 de ani în PSD, recent am avut un referendum unde organizaţia judeţeana Dâmboviţa s-a clasat pe locul 2, sunt un om dedicat acestui partid, am muncit mult să construiesc o organizaţie în Dâmboviţa. Bătălia e pt viitorul PSD; rămân în partid, am avut un CEx, vom vedea în continuare care sunt deciziile care se iau”, s-a apărat Ţutuianu.