Adrian Zuckerman, propus de Trump pentru postul de ambasador al SUA în România, urmează să primească aprobarea Senatului american

Publicat: Luni, 18 Noiembrie 2019 10:43 // Actualizat: Luni, 18 Noiembrie 2019 10:43 // Sursa: romaniatv.net

Adrian Zuckerman, nominalizat de Donald Trump ambasador al SUA la Bucureşti, urmează să primească luni aprobarea Senatului american.

Conform agendei oficiale a Senatului Statelor Unite, luni este aşteptat votul privind aprobarea numirii lui Zuckerman.

El a declarat la audierile în Comitetul de relaţii externe al Senatului, că România trebuie să continue lupta anticorupţie, care, alături de independenţa justiţiei, este vitală pentru prosperitatea şi securitatea pe termen lung.

”România trebuie să continue să lupte împotriva coirupţiei, să creeze un climat favorabil investiţiilor, să investească în infrastructură, sănătate şi educaţie şi să întărească administraţia publică. (…) Dacă voifi confimat în funcţie, voi sprijini eforturile anticorupţie din Romînia. Lupta anticorupşie şi independţa sistemului judiciar sunt vitale pentru prosperitatea şi securitatea României pe termen lung”, a declarat Zuckerman la audieri, conform newmoney.ro.

Citeşte şi: Senatul american i-a dat aviz favorabil ambasadorului propus de Donald Trump pentru România

Adrian Zuckerman, cetăţean american născut în România, a primit aviz de la Comisia de specialitate a Senatului american pentru postul de ambasador al SUA la București.

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Adrian Zuckerman SUA
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H