Adriana Bahmuţeanu, DATĂ ÎN JUDECATĂ de fosta iubită a lui Silviu Prigoană

Doctoriţa Ramona Cadar, fosta iubită a lui Silviu Prigoană, a dat-o în judecată pe Adriana Bahmuţeanu pentru calomnie. Vedeta a primit citaţie de la tribunal zilele trecute.

26 iun. 2013, 15:32
Adriana Bahmuţeanu, DATĂ ÎN JUDECATĂ de fosta iubită a lui Silviu Prigoană

Ramona Cadar o acuză pe Adriana de calomnie. Ea a fost deranjată de afirmaţia vedetei cum că doctoriţa a avut o relaţie adulteră cu Prigoană.

Silviu Prigoană avea o relaţie cu această femeie încă de când eram căsătoriţi. Vorbea des la telefon cu o femeie căreia îi spunea doamna doctor. Acum înţeleg de care doamnă doctor era vorba„, declara Bahmu cu puţin timp înainte să se împace cu soţul ei.

CITEŞTE ŞI Adriana Bahmuţeanu a fost AGRESATĂ de primul soţ: „Am mâncat bătaie, asta e situaţia”

Fosta iubită a afaceristului s-a simţit jignită de aceste acuzaţii şi a dat-o în judecată pe vedeta de televiziune. Doctoriţa îi pretinde partenerei de viaţă a lui Silviu Prigoană despăgubiri în valoare de 35.000 de euro.

Nu mă interesează foarte tare, nu am calomniat pe nimeni. Dacă unele persoane se simt lezate, e treaba lor. Soţul meu mi-a promis că se va ocupa de asta şi va plăti avocaţii, iar dacă, Doamne fereşte, va exista un prejudiciu, tot el va plăti. Oricum, este doar timp pierdut prin tribunale. Şi fosta lui amantă, Argentina, m-a dat în judecată şi tot el s-a ocupat de problemă„, a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru click.ro.