Adriana Bahmuţeanu, fericită în braţele altui bărbat. Cu cine l-a înlocuit pe Silviu Prigoană FOTO

Liberă ca pasărea cerului după divorţul de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu este gata să-şi refacă viaţa. Vedeta TV şi-a găsit deja un iubit, care s-a mutat în vila în care locuieşte bruneta, şi a mărturisit că trăieşte o poveste cum nu a mai trăit până acum.

12 feb. 2013, 07:12

Adriana Bahmuţeanu a terminat cu suspinatul după Silviu Prigoană şi îşi reface viaţa alături de un bărbat de o vârstă cu ea, 38 de ani. Şi copiii lui Bahmu îl plac pe noul bărbat din viaţa Adrianei, despre care spune că se numeşte Mihai, lucrează în IT şi nu este persoană publică.

Sunt foarte fericită şi îndrăgostită. Trăiesc o iubire cum nu am mai trăit până acum. Este altceva! Nici nu ştiam că viaţa poate fi atât de frumoasă. Mihai este un bărbat care mă satisface din toate punctele de vedere. Are aceeaşi vârstă cu mine, nu este persoană publică, lucrează în domeniul IT, este un om discret, liniştit, de altfel copiii, Maximus şi Eduard s-au ataşat de el„, a declarat Adriana Bahmuţeanu, în exclusivitate, pentru Libertatea.
 
Cei doi s-au cunoscut de Revelion, potrivit spuselor fostei doamne Prigoană, care nu exclude varianta unei căsătorii, dacă lucrurile vor decurge bine: „Până la urmă vor trebui să aibă şi aceşti copii un tată de-al doilea. Am 38 de ani, am doi copii de crescut şi sunt o mamă singură. Probabil că, dacă lucrurile or să decurgă bine, o să facem şi acest pas. Acum am o relaţie foarte frumoasă, sunt împlinită ca femeie, locuim împreună. Ce va fi, o să vedem„.