Adriana Bahmuțeanu, hărțuită de fostul ei. Vedeta a rupt tăcerea: „Nu aveam chef de niciun amor ghebos”

Adriana Bahmuțeanu, hărțuită de fostul ei. Chiar dacă acum se bucură de o căsnicie fericită alături de George Restivan, jurnalista a trecut prin multe situații dificile, atât în căsnicia cu Silviu Prigoană, cât și în afara ei. Puțină lume știe că s-a iubit cu un bărbat misterios, cu care nu voia să își asume o relație, însă, la un moment dat, nu mai putea scăpa de el.

24 oct. 2023, 14:45
Adriana Bahmuțeanu, hărțuită de fostul ei. Vedeta a rupt tăcerea: „Nu aveam chef de niciun amor ghebos”
Adriana Bahmuțeanu, hărțuită de fostul ei

Adriana Bahmuțeanu, hărțuită de fostul ei. După relația cu Silviu Prigoană, vedeta sugerează că a avut o relație tampon cu un bărbat misterios. Nici până azi nu a fost descoperită identitatea acestuia, chiar dacă vorbește despre el. Ar fi fost doar o aventură, însă individul nu ar fi știut când să se oprească.

Citește și: Decizia luată de instanță în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „A fost cu scântei, domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț”

Adriana Bahmuțeanu, hărțuită de fostul ei

Prezentatoarea TV relatează cum aproape intrase într-o „relație” abuzivă, deoarece bărbatul nu dorea să accepte faptul că nu forma un cuplu cu ea. Cu toate că nu se afișau public, Adriana Bahmuțeanu susține că nu ar fi avut timp de „amor”.

Omul ăla nu a înțeles că eu nu doream mai mult, nici să fiu cu el, nici să fim un cuplu – de altfel, nu am fost niciodată un cuplu, ci doar doi amici de conjunctură și l-am și ajutat o perioadă.

Nici să nu mai vină la ușa mea, deși îi spusesem cu frumosul de 10 ori, așa că am apelat de nevoie la instituțiile statului, fiindcă eu nu mi-aș fi dorit sub nicio formă ca această poveste să fie publică, pentru că nu era o relație.

Nu mergeam împreună nicăieri, nu ne afișam, mai vorbeam la telefon, el era tot timpul plecat, iar eu eram ocupată cu cariera, procesele interminabile cu Prigoană, copiii care sufereau teribil în urma despărțirii noastre. Nu aveam chef de niciun amor ghebos, ci de liniște”, a spus Adriana Bahmuțeanu, potrivit Viva.ro.