Adriana Bahmuţeanu, înlocuită de la Antena Stars după scandalul cu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu a fost înlocuită în emisiunea "Necenzurat", de la Antena Stars, chiar în ziua în care a depus actele de divorţ.

05 ian. 2015, 15:22
Adriana Bahmuţeanu, înlocuită de la Antena Stars după scandalul cu Prigoană

Adriana Bahmuţeanu l-a luat prin surprindere pe Silviu Prigoană. A luat copiii, a plecat de acasă, iar astăzi a depus actele de divorţ şi a cerut ordin de restricţie împotriva partenerului său de viaţă. De dimineaţă, încă soţia lui Silviu Prigoană s-a prezentat la Judecătorie pentru a depune actele de divorţ şi a cere ordin de restricţie împotriva lui Silviu Prigoană.

Aşadar, Adriana Bahmuţeanu a trecut astăzi din ipostaza de prezentatoare, în cea de subiect a propriei emisiuni. Mara Bănică, buna prietenă a Adrianei, a fost cea care a moderat emisiunea „Necenzurat”, scrie spynews.ro.

„Nu sunt Bahmu! La mulţi ani doamnelor şi domnulor. Toată lumea se aştepta să o vadă astăzi, evident pe Adriana Bahmuţeanu, şefa vostră supremă, pe care vă rog să o pupaţi că se uită sigur la televizor. Te iubim Adriano, mulţumesc că m-ai potcovit cu puţină treabă între 14 şi 16,” a declarat Mara Bănică, la începutul emisiunii „Necenzurat”, de la Antena Stars.