Adriana Bahmuţeanu, mărturisiri cumplite despre copilul pierdut la trei săptămâni de la naştere: „Am trecut foarte greu peste, fibromul poate crește în timpul sarcinii”

Adriana Bahmuțeanu și-a pierdut copilul din cauza unei probleme de sănătate. Vedeta a făcut declarații dureroase despre cel mai greu moment din viața sa.

31 ian. 2024, 12:41
Adriana Bahmuţeanu, mărturisiri cumplite despre copilul pierdut la trei săptămâni de la naştere: „Am trecut foarte greu peste, fibromul poate crește în timpul sarcinii”

Adriana Bahmuţeanu a vorbit despre cea mai mare dramă a sa, menționând, însă, că Dumnezeu a răsplătit-o înzecit pentru suferința pe care a trăit-o. Bahmuțeanu este una dintre vedetele care au ales să își expună întreaga viață, cu bune și cu rele. Însă chiar și așa, sunt și acum oameni care, deși au urmărit-o la orice pas, nu știu drama prin care a trecut bruneta.

În urmă cu mai mulți ani, Adriana Bahmuţeanu, așa cum îi spun apropiații, trecea prin cumpăna vieții sale, pierzând un copil la doar trei săptămâni după ce l-a adus pe lume, din cauza faptului că ea suferise de fibrom în timpul sarcinii.

Decizia luată de instanță în procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „A fost cu scântei, domnul judecător l-a dat afară pe fostul meu soț”
„George mai vrea un copil, dar nu s-a întâmplat până acum să rămân însărcinată și, sincer, cred că e cam târziu, iar un copil are nevoie de părinți în putere, care să îl susțină în viață. Deci mai bine ne ocupăm de copiii pe care îi avem și care sunt la o vârstă critică, adolescența, și au mai mult ca oricând nevoie de noi. Am pierdut un copil și am trecut foarte greu peste, dar există o lege a compensației, fiindcă în viața mea a apărut Blake, băiețelul lui George, și acum sunt fericită că am trei băieți. Le recomand celor care vor să rămână însărcinate să își facă analizele și, dacă au fibrom, să nu rămână gravide fiindcă e periculos, fibromul poate crește în timpul sarcinii. Eu am făcut o embolizare a fibromului uterin la dr. Rareș Nechifor și de atunci sunt foarte bine, nu mai am sângerări sau menstră abundentă, m-am reglat din toate punctele de vedere.

Cum se înţelege noul partener cu copiii lui Prigoană

„George se înțelege foarte bine cu băieții mei, s­-au plăcut din prima clipă. Lor le place că el e musculos și arată fioros, dar în esență este o persoană foarte caldă. Chiar acum, când dau acest interviu, George este cu Maxi, fiul meu cel mare și cu băiatul lui, Blake, în oraș cu niște prieteni, iar Eduard a rămas acasă cu mine, fiindcă ne pregătim să mergem la o altă întâlnire, cu alți prieteni. Deci ne completăm și ne înțelegem foarte bine. Mai mult, Maxi vrea să se mute în SUA, la George acasă, și e nerăbdător să treacă anul acesta ca să se poată înscrie la școală acolo, vara viitoare. În SUA școlile încep mai devreme, și de asta nu am putut să îl mutăm de anul acesta. Mă bucur că George este un model pentru ei și că, la noi în casă, cei trei băieți văd o altă realitate. Noi nu ne certăm, nu vorbim urât, din contră, aici este chiar o atmosferă de familie funcțională”, a spus Adriana Bahmuţeanu pentru Viva.

Citește și: Adriana Bahmuţeanu rupe tăcerea. Motivul neaşteptat pentru care a divorţat de 5 ori de Silviu Prigoană

De partea cealaltă, Adriana Bahmuţeanu are o relaţie bună cu copiii lui Restivan: „Sunt într-o relație foarte bună și cu fiica mai mare a lui George, Melissa, am fost împreună la botezul nepoțelului nostru, că pot să spun așa, iar Blake este pentru mine fiul pe care l-am pierdut la naștere și pe care, cumva, Dumnezeu mi l-a dat înapoi. Îl iubesc tare mult!  Ca mamă, îmi pare rău că nu am stat mai mult cu copiii mei în primii ani de viață, dar în vremea aia munceam foarte mult și o aveam pe mama ca ajutor. Ea i-a îngrijit, le-a dat acea bază de siguranță care acum le folosește. Mi-aș fi dorit să îi înțeleg mai bine, să nu îi expun unui divorț dureros, să nu treacă prin toate astea, dar așa a fost să fie. Și mi-aș fi dorit să am mintea de acum și să fie ei mici, ca să îi cresc mai frumos decât i-am crescut. Cred că pe lumea asta a trebuit să învăț ce înseamnă răbdarea, fiindcă la început nu am avut răbdare cu ei, dar în timp am învățat că răbdarea este importantă”.

Adriana Bahmuţeanu îl cucereşte pe George cu ciorbe

„Gătesc, mâncăm acasă, fac ciorbe, super creme, multe salate, lui George îi place cum gătesc. Uneori mai ieșim la o cină romantică sau la un eveniment, dar în ultima vreme nu am avut timp pentru noi și ne dorim să mergem undeva o zi sau două, doar noi doi”