Adriana Bahmuţeanu nu exclude împăcarea cu Prigoană: Sunt foarte bulversată, foarte confuză

Adriana Bahmuţeanu a primit o declaraţie de dragoste surprinzătoare de la fostul soţ şi acum declară că nu ştie ce să creadă. Mărturiseşte că este bulversată şi că timpul le va rezolva pe toate.

20 feb. 2013, 19:26
Adriana Bahmuţeanu nu exclude împăcarea cu Prigoană: Sunt foarte bulversată, foarte confuză

„Eu nu am spus niciodată că nu e loc de împăcare. Nu este o ambiţie, dar încerc să am o viaţă echilibrată şi să fac în aşa fel încât copiii mei să nu simtă că există tensiuni în viaţa mea. Mai stau să mă gândesc la multe lucruri. Sunt foarte bulversată, foarte confuză şi în ultimul timp mi s-au întâmplat nişte lucruri mai tari ca în telenovele. Trebuie să analizez ce se întâmplă, să iau o pauză şi apoi mai dau declaraţii”, a spus Adriana Bahmuţeanu.

De asemenea, fosta soţie a lui Prigoană a declarat că dacă s-ar împăca din nou cu milionarul, lucrurile nu ar sta prea bine între ei. „Nu cred că va putea trece niciodată peste faptul că eu am avut o nouă relaţie după divorţ.

Prigoană a declarat, duminică, la botezul fiicei lui Pepe, că îi este dor de Adriana şi o vrea înapoi.

 «E sfâşietor. Stau singur şi meditez, noaptea, stau şi mă gândesc unde şi cu ce am greşit. O iubesc ca un nebun. Mă simt singur şi trist. Nu am purtat niciodată verighetă. Nu am aruncat săgeţi spre femeia pe care am iubit-o şi pe care o iubesc. Orice om iubeşte femeia cu care are doi copii, cu care a stat atâţia ani alături», a declarat Prigoană.

Întrebat dacă mai este dispus s-o primească pe fosta soţie înapoi acasă, afaceristul a afirmat că da. „Eu nu am scos-o niciodată afară din casă. Ea a plecat când eu eram plecat de acasă. A plecat ea, nu am dat-o eu afară. Se poate întoarce oricând”, a subliniat Prigoană.

În weekend, Adriana Bahmuţeanu s-a întâlnit cu Silviu Prigoană şi au stat de vorbă pentru prima dată după şapte luni, de când prezentatoarea TV a plecat din casa afaceristului, împreună cu cei doi copii.