Adriana Bahmuţeanu, şantajată de Jean de la Craiova ani la rând. Cu ce o are manelistul la mână FOTO

Adriana Bahmuţeanu are o relaţie specială cu Jean de la Craiova. Se cunosc de foarte mulţi ani, de pe vremea când împărţeau aceeaşi bancă la şcoală. Aşa a ajuns Bahmu să fie şantajată de artist. "Îi spuneam că dacă nu-mi face temele, mă mut din bancă şi va veni altul care o să-i fure din ghiozdan".

13 dec. 2014, 09:34

Cele mai frumoase momente din viaţa unui om sunt, cu siguranţă, cele din copilărie, de pe băncile şcolii, când, în afara temelor, nu aveai nicio altă grijă, scrie spynews.ro. Jean de la Craiova îşi aminteşte cu multă plăcere de acea perioadă, mai ales că a fost coleg mulţi ani cu Adriana Bahmuţeanu. Mia mult, au stat în aceeaşi bancă. Numai că el era mai leneş, mai delăsător şi nu-şi făcea, de fiecare dată, temele. Aşa că, apela la Bahmu.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu nu mai crede într-o ÎMPĂCARE: „Totul s-a SFÂRŞIT!”

„Era o păpuşică foarte frumoasă. Îi spuneam chinezoaica. O şantajam să-mi facă şi mie temele pentru că, altfel, mă voi muta din bancă şi va veni un alt coleg care o să-i fure din ghiozdan. Avea de atunci limbariţă, era vorbăreaţă de mică. Dar, la un moment dat, am fost eu comandantul clasei. Veneam primul la şcoală, îmi făceam temele, pentru că trebuia să fiu un exemplu pentru colegi”, a declarat Jean de la Craiova.