Adriana Bahmuţeanu, scandal monstru într-un supermarket din Bucureşti. Au intervenit jandarmii VIDEO

Adriana Bahmuțeanu a provocat un scandal uriaș într-un supermarket din București după ce vedeta TV a ales să intre în spațiul închis, în magazin, fără a purta masca de protecție!

01 oct. 2021, 21:51
Adriana Bahmuţeanu, scandal monstru într-un supermarket din Bucureşti. Au intervenit jandarmii VIDEO

Adriana Bahmuţeanu, scandal monstru într-un supermarket din Bucureşti. Incidentul a fost aplanat de jandarmi, care au fost anunțați de reprezentanții magazinului!

Adriana Bahmuţeanu, scandal monstru într-un supermarket din Bucureşti

Adriana Bahmuțeanu nu este de acord cu restricțiile impuse de autorități și cu purtarea măștii, astfel că nu a vrut sub nicio formă să se supună regulilor. După ce i s-a atras atenția că nu poartă mască, vedeta  a început să facă un scandal monstru şi a filmat totul, apoi a postat filmuleţul pe Facebook!

Adriana Bahmuțeanu a făcut show la „Splash! Vedete la apă!”. „La forma mea de cozonac, asta este!” FOTO

Angajaţii magazinului i-au chemat pe jandarmi în ajutor, dar Adriana Bahmuțeanu a continuat cu scandalul și după apariția acestora, care au legitimat-o. „Eu am rinită alergică. Nu vreau să port mască, nu am voie să port mască, sunt scutită de a purta mască. Este legea impusă de Ani Crețu. Ați citit legea 4 din 2021, a fost publicată și în Monitorul Oficial. Nu port mască. Legea 4 este legea alergicului. Jandarmul acela habar nu avea”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

„Nu am primit nicio amendă, nu am semnat nimic. Mi-a luat buletinul, și-a notat datele, dar nu mi-a spus de nicio amendă. Dar mi-au spus că mă vor aștepta la casa de marcat, că nu mă vor lăsa să achit ceea ce am cumpărat. Iar asta în ciuda faptului că eu sunt scutită, legal, de la a purta masca. I-am spus, clar, că eu îmi vreau drepturile, că vreau să fiu respectată”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu în filmulețul postat pe Facebook.