Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană riscă să ajungă în stradă

Relaţia dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană stă din nou pe un butoi cu pulbere, din cauza banilor. Firma ROSAL trebuie să-i achite Adrianei 200.000 de euro salarii restante şi, deşi Prigoană nu mai conduce compania, va fi direct afectat. Toată familia ar putea ajunge în stradă.

14 ian. 2014, 11:13
Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană riscă să ajungă în stradă

Relaţia Adrianei Bahmuţeanu cu Silviu Prigoană este din nou pusă la încercare. Firma ROSAL, controlată în trecut de Prigoană, trebuie să-i achite Adrianei salarii restante de 200.000 de euro şi această datorie riscă să-i ducă în sapă de lemn. Prigoană a garantat cu toate bunurile sale mai multe împrumuturi ale companiei, şi, dacă va fi executat silit, riscă să ajungă în stradă.

CITEŞTE ŞI Silviu Prigoană i-a făcut soacrei program de vizită

În 2010, Silviu Prigoană a garantat cu bunurile sale un împrumut de 23 de milioane de lei, contractat de firma ROSAL, acum condusă de fiul său, Honorius. Doi ani mai târziu, în aprilie 2012, Prigoană garanta un nou împrumut al firmei, de 6,5 milioane de lei. Cu alte cuvinte, cu cât Adriana încearcă mai mult să-şi recupereze banii, cu atât sunt şanse mai mari să pună firma într-o situaţie financiară periculoasă, iar în acest caz, datoriile la bancă vor fi achitate de soţul ei.

În cazul în care banca îl execută silit, Silviu s-ar putea trezi în stradă, deposedat de toate bunurile, împreună cu Adriana şi cu copiii, potrivit România TV.