Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, viaţa din spatele camerelor. Ce planuri au pentru VARĂ

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană par că se împacă; de dragul copiilor, cei doi au fost weekendul trecut la mare.

10 iul. 2014, 06:31
Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, viaţa din spatele camerelor. Ce planuri au pentru VARĂ

Se ceartă în fiecare zi la televizor, dar în particular par să nu aibă probleme. Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu par mai bine ca oricând. De curând, ei au fost plecaţi la mare, iar acum se pregătesc de o escapadă la munte cu cei doi copii, potrivit Ziarul Ring.

Citeşte şi Sora Adrianei Bahmuţeanu a divorţat la doar 24 de ore de la nuntă

În ultimele luni, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au tot anunţat în presă că divorţează, iar scandalurile s-au ținut lanț. Acum însă lucrurile par să se calmeze. Cei doi au fost la finalul săptămânii trecute la mare şi se pregătesc de o plecare la munte. Totul de dragul copiilor, spun cei doi.

Lucrurile sunt bune între noi, în măsura în care trebuie. Noi facem sacrificii mari pentru copii. Weekendul trecut, când am hotărât să îmi duc copiii la mare, Adriana s-a hotărât să ne însoţească aşa, pe ultima sută de metri. M-a anunţat cu o jumătate de oră înainte că vine şi ea„, a povestit Prigoană.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu a fost ţinută toată noaptea în faţa casei de Prigoană. Ce l-a înfuriat pe soţul său

Rămâne de văzut dacă Adriana va merge și la munte. Acum câteva săptămâni, Silviu Prigoană şi-a mai invitat soţia într-o excursie la salină, dar ea a refuzat din motive medicale. Lipsa de interes a Adrianei faţă de copiii ei l-a înfuriat pe Silviu Prigoană. El a adus acasă și protecţia copilului.