Adriana Iliescu, cea mai vârstnică mamă din lume, îşi vede deja fiica mireasă

Adriana Iliescu, cea mai vârstnică mamă din lume, vrea să îşi vadă fiica măritată înainte ca micuţa să împlinească 18 ani! Deşi fetiţa se bucură încă de copilărie, mama ei abia aşteaptă momentul în care o va pregăti pentru cea mai importantă zi din viaţa ei. Motivul - Doamna Iliescu se teme că nu mai apucă să îşi vadă fiica în rochie de mireasă.

12 mart. 2014, 07:35
Adriana Iliescu, cea mai vârstnică mamă din lume, îşi vede deja fiica mireasă

La 9 ani după ce a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică mamă din lume, Adriana Iliescu îşi vede deja fiica la casa ei, măritată, cu copii.

„Îi plac băieţii de la şcoală. Acum îi place de un coleg. Cum o văd eu pe ea acum, mă aştept ca la 18 ani să fie măritată. Îşi doreşte să aibă copii, să aibă o familie mare. Am discutat cu ea chestiunile astea legate de iubire şi i-am explicat: «Una e că îţi place ţie de un băiat, alta dacă sentimentul e reciproc». Ea înţelege tot”, a declarat Adriana Iliescu pentru Spynews.

Eliza ştie deja ce vrea să se facă atunci când va fi mare. Planul ei este să îi calce pe urme mamei sale şi să devină profesoară.

„Avem noi un cântecel pe care ne place să îl cântăm atunci când suntem împreună. Este despre învăţători. Asta îşi doreşte să se facă ea acum. Iar soţul ei să fie ca şi ea, profesor. Eu o susţin în planurile ei legate de viitor, nu o să îi impun niciodată nimic” a mai dezvăluit Adriana Iliescu pentru Spynews.

Eliza Iliescu, acum în vârstă de 9 ani, a venit pe lume în ianuarie 2005 şi a devenit celebră încă de la naştere. Mama ei, Adriana Iliescu, a intrat atunci în Cartea Recordurilor drept cea mai vârstnică mamă din lume. Ea a născut-o pe Eliza la vârsta de 67 de ani.