Adriana Iliescu, mărturisiri emoționante: „Avem un an greu…”

Este un an plin de emoții pentru Adriana Iliescu. Fiica celei mai în vârstă mame din România a trecut în clasa a VIII-a, iar în vară va susține testele de Evaluare Națională.

14 sept. 2017, 07:33
Adriana Iliescu, mărturisiri emoționante: „Avem un an greu…”

La 79 de ani, Adriana Iliescu face teme cu fiica sa și se pregăteste temeinic pentru testele de Evaluare Națională pe care Eliza le va susține în vara anului următor, scrie Kanal D. Cum bani de meditații nu există, micuța este nevoită să studieze singură, acasă, ajutată și îndrumată de mama sa care nu și-ar permite cheltuieli în plus.

“Eliza a inceput clasa a 8-a. Avem emotii mari si ne canalizam toata atentia spre pregatirea sa scolara. Invatam impreuna. De meditator nici nu se pune probleme, nu avem bani sa aruncam pe meditatii. Ne pregatim acasa, noi doua. Eu sunt profesor de limba si literatura romana si Eliza este foarte buna la aceasta materie, iar la matematica ne descurcam. Lucram suplimentar si invatam la toate materiile. Planul meu ar fi ca Eliza sa fie acceptata la un liceu din cartier, unul din cartier, iar ea ar vrea sa mearga alaturi de colegele ei la unul central. Ei, sa vedem ce o mai fi pana la vara”, a declarat Adriana Iliescu.