Adriana Săftoiu: Candidatura lui Predoiu poate rezolva greşelile noastre de parcurs. Electoratul are ce să voteze

Prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu a declarat că nu este momentul ca partidul "să ascundă chiar toate greşelile sub preş". Ea precizează că alegerea lui Marian Munteanu drept candidat "a creat o problemă pentru electoratul PNL", dar acum se arată convinsă că "electoratul are ce să voteze, Cătălin Predoiu".

22 apr. 2016, 10:18
Adriana Săftoiu: Candidatura lui Predoiu poate rezolva greşelile noastre de parcurs. Electoratul are ce să voteze

Adriana Săftoiu este de părere că Predoiu ar fi trebuit să candideze de la bun început la Primăria Capitalei.

Eu sunt convinsă că în acest moment, candidatura domnului Predoiu e cea care trebuia să fie de la bun început. E o candidatură care poate rezolva într-adevăr greşelile noastre de parcurs (…). Sunt absolut convinsă că este propunerea corectă. Domnul Predoiu are şi marele avantaj de a fi preşedintele organizaţiei de Bucureşti şi asta va mobiliza şi mai bine activul de partid. Eu cred că are cele mai mari şanse să câştige Primăria Capitalei în acest moment„, a precizat Săftoiu.

Prim-vicepreşedintele PNL crede că „în acest moment, electoratul PNL, cel care eventual avea tendinţa să părăsească PNL-ul se întoarce acasă (…). Nu cred că-i momentul să ascundem chiar toate greşelile sub preş. Alegerea domnului Munteanu a creat o problemă pentru electoratul nostru, dar acum sunt absolut convinsă că electoratul are ce să voteze, Cătălin Predoiu„.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta, ironie maximă la adresa lui Predoiu: I se spune Cătălin „PERDOIU” sau „a patra roată” de la căruţa PNL