Adriana Săftoiu, DEVASTATĂ! „Dumnezeu să te odihnească în pace! Cel mai bun şef şi cel mai OM şef pe care l-am avut!”

Adriana Săftoiu a pierdut în urmă cu câteva zile un prieten foarte apropiat, fostului ei șef de la agenția de presă Rompres, Mirel Rădulescu, care a învățat-o tainele meseriei de jurnalist.

31 aug. 2020, 14:27
Adriana Săftoiu, DEVASTATĂ! „Dumnezeu să te odihnească în pace! Cel mai bun şef şi cel mai OM şef pe care l-am avut!”

Adriana Săftoiu (52 de ani) i-a adus un omagiu emoționant lui Mirel Rădulescu. Fosta consilieră a președintelui Traian Băsescu, în prezent deputat din partea PNL, a postat un mesaj emoţionant pe o reţea de socializare.

Adriana Săftoiu, acuzaţii grave la adresa Poliţiei. O agentă sub acoperire a fost TURNATĂ de colegi traficanţilor

„În 1993, terminam Facultatea de litere si mă angajam – credeam eu atunci, provizoriu – la Agenția de Presă Rompres. Nu eram deloc familiarizată cu ce însemna presa de agenție şi nici nu credeam că voi face vreo pasiune pentru aşa ceva. Doar datorită lui Mirel Rădulescu am început să învăț să structurez o stire, să învăț să pun întrebări şi să nu mă las intimidată de o funcție. Au trecut peste 25 de ani de atunci şi a rămas, în ierarhia mea, cel mai bun șef şi cel mai OM şef pe care l-am avut. Azi, trebuie să-mi iau rămas bun de la el, păstrându-i recunostință pentru tot ce m-a învățat şi pentru frumoasa lui prietenie. Dumnezeu să te odihnească în pace, iar familiei să-i dea putere să înfrunte durerea”, a scris Adriana Săftoiu.