Adriana Săftoiu, REACŢIE DURĂ după ce Băsescu s-a declarat dezamăgit de Ridzi

Adriana Săftoiu, fost colaborator şi purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, a reacţionat dur după ce fostul preşedinte s-a declarat dezamăgit de Monica Ridzi, condamnată, luni, la cinci ani de închisoare cu executare.

17 feb. 2015, 07:52
Adriana Săftoiu, REACŢIE DURĂ după ce Băsescu s-a declarat dezamăgit de Ridzi

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că România are o generaţie tânără ratată, cea a lui Victor Ponta, Dan Şova sau Monica Iacob-Ridzi.

„Doamnelor, Domnilor! Nu stiu ce credeti voi, dar eu despre cazul Ridzi (care are o situatie extrem de delicata si nu ar fi decent din partea mea sa spun public cu ce probleme medicale se confrunta cu cei doi copii de pana in trei ani) am o singura parere, acum dupa ce l-am auzit pe Basescu care s-a declarat dezamagit de cea care e incarcerata si care a refuzat sa scrie despre de ce si pentru cine facea acel spectacol: ca e pur si simplu nesimtit. Putea sa dea nenumarate exemple despre tineri ratati in politica, dar in cazul Ridzi putea sa taca! Aceasta e limita acestui ins!, a comentat Adriana Săftoiu pe Facebook.

Asta cu Ridzi care l-a dezamagit (singura care plateste pentru neroziile facute ptr mezina EBA … Ridzi care a refuzat sa fie delatoare, a tacut, merge la puscarie si asta spune ca l-a dezamagit. Zau, am zece ani pe care nu stiu cum am sa ii recuperez.) ….pe bune, ma mut la filme! Chiar si indiene!”, a mai scris Adriana Săftoiu.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, critic la adresa tinerilor politicieni: Ridzi, Şova, Ponta – o generaţie ratată

Atacul Adrianei Săftoiu vine după ce Traian Băsescu a criticat, la TVR, generaţia lui Ponta, Şova sau Ridzi.

Este timpul unei generaţii. Avem o generaţie ratată, o generaţie de tineri, cea din care fac parte Ponta, Şova, din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm ca fiind o tânără cu aptitudini, e o generaţie tânără ratată. Toţi spuneau să vină tinerii, au venit şi sunt o dezamăgire, Ponta – un plagiator, mincinos, ce simbolistică este el pentru generaţia tânără”, a spus Traian Băsescu la TVR.