Adriano, acuzat de TRAFIC DE DROGURI. Riscă 15 ani de PUŞCĂRIE

Adriano, fostul atacant al Braziliei, are probleme serioase cu legea. În vârstă de 32 de ani, fotbalistul poate sta 15 ani după gratii fiind acuzat de trafic de droguri şi asociere la grup infracţional organizat.

04 nov. 2014, 21:22
Adriano, acuzat de TRAFIC DE DROGURI. Riscă 15 ani de PUŞCĂRIE

Adriano era în discuţii avansate cu Le Havre pentru o nouă „aventură” în Europa şi spera că îşi va relansa cariera. Procurorii din Rio l-au acuzat însă de trafic de droguri, iar acum Adriano riscă până la 15 ani de închisoare. Cazul va fi analizat de Curtea Penală din Rio care va decide dacă va fi acceptat dosarul întocmit de procurori, scrie ProSport.

Conform acuzatorilor, traficanţii de droguri „au nevoie de maşini rapide, motociclete sau biciclete pentru a se deplasa cât mai rapid şi pentru a plasa drogurile în timp util. Adriano, în mod deliberat a acceptat să colaboreze cu traficanţii şi a facilitat contrabanda şi traficul de droguri”.

La începutul anilor 2000, Adriano era considerat unul din cei mai promiţători atacanţi din lume. În 2002 se transfera la Parma, unde forma alături de Adrian Mutu unul din cele mai puternice cupluri de atac din Italia, cei doi reuşind împreună 33 de goluri în sezonul 2002-2003. În 2004 a revenit la Inter, unde a jucat până în 2009 strângând 47 de goluri în 115 meciuri jucate în Serie A. La echipa naţională a Braziliei, Adriano a reuşit 27 de goluri în 48 de meciuri şi a făcut parte din lotul pentru Cupa Mondială din 2006.