Adriean Videanu ameninţă că l-ar putea da în judecată pe Gabriel Sandu

Adriean Videanu, co-preşedinte PNL Bucureşti, spune că îl va da în judecată pe Gabriel Sandu, arestat în Dosarul Microsoft, dacă se adevereşte că fostul ministru a spus că el a luat bani în acest dosar.

20 ian. 2015, 15:50
Adriean Videanu ameninţă că l-ar putea da în judecată pe Gabriel Sandu

Reacţia lui Adriean Videanu vine după ce, în media, au apărut informaţii potrivit cărora fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, arestat în Dosarul Microsoft, le-ar fi spus procurorilor că o parte din banii primiţi mită au ajuns şi la nume grele din PDL, printre care Adriean Videanu, Roberta Anastase şi Radu Berceanu.

Resping categoric orice asociere a numelui meu cu Dosarul Microsoft. NU am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangențială, cu inițierea și/sau derularea contractului în cauză. NU am avut niciodată niciun fel de relații private cu Gabriel Sandu. Dacă se dovedește că Gabriel Sandu a facut acea declarație la adresa mea, ÎL VOI DA ÎN JUDECATĂ PENTRU CALOMNIE”, a precizat Adriean Videanu, într-un comunicat de presă. 

Fostul ministru Gabriel Sandu este acuzat de luare de mită în formă continuată și spălare de bani, el fiind arestat preventiv pe 25 octombrie, alături de Nicolae Dumitru, Dorin Cocoș și primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan.